• Jeugd

  Jeugd

  Als vereniging zijn we trots op het enthousiasme binnen onze jeugdafdeling. Vol enthousiasme traint en speelt de jeugd onder de leiding van hun trainer of een van de ouders. Tijdens de wedstrijden worden ze door hun ouders aangemoedigd. Plezier in het spel staat voorop. Want we geloven dat plezier de prestatie verhoogt.
 • Competitie

  Competitie

  Hillegom'85 speelt de competitie in de geografische driehoek Den Helder -Amsterdam en Lisse. De vereniging heeft haar thuishaven in sporthal De Vosse voor haar trainingen en competitiewedstrijden. De meeste competitiewedstrijden worden gespeeld op de zaterdagmiddag voor de jongeren en op de zaterdagavond voor de senioren. Soms wordt er uitgeweken naar andere speeldagen zoals zondag of de vrijdagavond.
 • Onze vrijwilligers

  Onze vrijwilligers

  Basketball laat je groeien! Groei mee met Hillegom'85.Zoals in elke vereniging is er altijd behoefte aan enthousiaste vrijwilligers. Bij elke thuiswedstrijd is er naast twee scheidsrechters ook minimaal één schrijver nodig. Het trainen en coachen van de jeugdteams heeft de volledige aandacht van het bestuur. Opvallend is dat een aantal ouders van de jeugd de taak van coach/begeleider op zich heeft genomen.
 • 1
 • 2
 • 3

Club van 50


BV Hillegom '85 heeft een club van 50. Dit zijn sponsors die een bijdrage van 50 euro hebben gedaan aan onze vereniging.


Wij zijn de volgende sponsors zeer erkentelijk voor hun bijdrage:

Holland Totaal techniek BV


Praktijk voor Kunstzinnige Therapie


Fysiocentrum Huta Galung


Versteeg Boomverzorging


Schildersbedrijf Johan Groot (Regenvlietweg 8, 2191 BC  De Zilk)Wilt u ook onze basketbalvereniging steunen en toetreden tot de "Club van 50" download dan dit formulier en lever het ingevuld in bij Arjan Bons.

Voor meer informatie over sponsoring en de Club van 50 kunt u contact opnemen met Arjan Bons via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.