• Jeugd

  Jeugd

  Als vereniging zijn we trots op het enthousiasme binnen onze jeugdafdeling. Vol enthousiasme traint en speelt de jeugd onder de leiding van hun trainer of een van de ouders. Tijdens de wedstrijden worden ze door hun ouders aangemoedigd. Plezier in het spel staat voorop. Want we geloven dat plezier de prestatie verhoogt.
 • Competitie

  Competitie

  Hillegom'85 speelt de competitie in de geografische driehoek Den Helder -Amsterdam en Lisse. De vereniging heeft haar thuishaven in sporthal De Vosse voor haar trainingen en competitiewedstrijden. De meeste competitiewedstrijden worden gespeeld op de zaterdagmiddag voor de jongeren en op de zaterdagavond voor de senioren. Soms wordt er uitgeweken naar andere speeldagen zoals zondag of de vrijdagavond.
 • Onze vrijwilligers

  Onze vrijwilligers

  Basketball laat je groeien! Groei mee met Hillegom'85.Zoals in elke vereniging is er altijd behoefte aan enthousiaste vrijwilligers. Bij elke thuiswedstrijd is er naast twee scheidsrechters ook minimaal één schrijver nodig. Het trainen en coachen van de jeugdteams heeft de volledige aandacht van het bestuur. Opvallend is dat een aantal ouders van de jeugd de taak van coach/begeleider op zich heeft genomen.
 • 1
 • 2
 • 3

Sponsors

De Tol kantoorverhuurbokastyle

Lid worden?

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van Hillegom’85?

Dan kun je eerst drie keer vrijblijvend mee komen trainen, om te kijken of je de sport leuk vindt en of er een team is dat bij je past. Meld je bij de eerste keer even vooraf bij de trainer of begeleider.
Ben je overtuigd, dan kun je zowel recreatief als competitie spelend lid worden.
Meer informatie over lid worden en contributies vind je bij club informatie op deze website.

Aanmelden

Kampioenen!!!

IMG 20170320 WA0002